Hoofdmenu

Visie

Biografie

Projecten

Design

Competities

Publicaties

Medewerkers

Vacatures

Links

Contact & Route

©AAArchitects

 

 

Voorwaarden van gebruik


Lees alstublieft de volgende voorwaarden ("Termen") voor het gebruik van deze website ("Site") zorgvuldig. Het gebruik van deze site vormt met uw overeenkomst, dat moet worden gebonden door en overeenkomstig, om naar deze termen te handelen.


De eigendom en de Rechten
AAArchitects heeft alle rechten, titel en de verantwoording om deze website te hebben. Niets van deze site mag daarom gekopieerd, gedistributeerd, tentoongesteld of gepubliceerd worden zonder toestemming van AAArchitects.


Wijzigingen
AAArchitects behoudt zich het recht voor de Termen van Gebruik op elk ogenblik te veranderen. Zulk veranderingen zullen op deze site worden gepost.


De nauwkeurigheid van Informatie
AAArchitects treft alle mogelijke maatregelen om de nauwkeurigheid en de opportuniteit van de informatie over deze site na ingrepen te verzekeren. Nochtans, is de verstrekte informatie op elk ogenblik voor wijzigingen vatbaar zonder dit te melden. Overeenkomstigend, kan AAArchitects de nauwkeurigheid, de volledigheid of de opportuniteit van de verstrekte informatie over deze site absoluut niet waarborgen.


Het gebruik van Materialen van deze Site
AAArchitects bezit alle auteursrechten voor al het materiaal op deze site of heeft een geldig recht van een derde het materiaal op deze site te gebruiken. Geen deel van deze site kan, in elk geval worden gekopieerd, worden gereproduceerd, worden heruitgegeven, worden geupload, worden gepost voor commerciŽle doeleinden worden overgebracht of worden verdeeld.


Links
Er kunnen derde websites zijn, die met deze site verbonden zijn. AAArchitects onderschrijft zulk sites of objecten of de diensten niet, die op dergelijke sites worden aangeboden. AAArchitects ontkent alle verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid van van de omstreden verstrekte informatie welke over dergelijke sites en welke omstreden objecten of diensten die van dergelijke sites worden verstrekt of worden aangeboden. AAArchitects zal niet aansprakelijk of verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud van omstreden welke sites, die met deze sites zijn gelinkt.


Deze site linkt met sites van derden. AAArchitects controleert deze sites niet en kan voor de inhoud ervan niet verantwoordelijk voor worden gehouden.


Extra informatie
Transmissie van Informatie en gegevens over Internet is nooit gewaarborgd om volledig veilig te zijn. Het is mogelijk dat derden kennis onderscheppen of toegang hebben tot gegevens, zonder toestemming of dat AAArchitects er bewust van is. Wij kunnen de veiligheid van omstreden sites niet controleren. AAArchitects verzekert niet de informatieoverdracht die u aan ons doorgeeft. Dergelijke overdracht van informatie worden gedaan op uw eigen risico.
AAArchitects zal, in diverse omstandigheden, die niet omvatten maar die tot achteloosheid worden beperkt, voor enige speciale, incendentiele of langdurige schade, die door het gebruik van de informatie of de materialen op deze site voortvloeit, niet aansprakelijk zijn.


Niet alle rechthebbenden van de gebruikte illustraties konden worden achterhaald, belanghebbenden worden verzocht contact op te nemen met AAArchitects.


AAArchitects behoudt zich het recht voor dit Beleid van Privacy op elk ogenblik te veranderen. Zulk veranderingen zullen op deze plaats worden gepost.


Alle rechten zijn volgens de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) en de Kamer van Koophandel Nederland (KvK).


©AAArchitects
2004 All Rights Reserved